RANCILIO GROUP

Al vanaf 1927 heeft Rancilio zich beziggehouden met het waarborgen en bevorderen van de Italiaanse espresso cultuur over de hele wereld. Zij noemen het “Coffeeing the World” – en hanteren een bedrijfsfilosofie die niet alleen gebaseerd is op technologie, maar ook op talent, gevoeligheid en vindingrijkheid. Rancilio Group is een Italiaanse onderneming met een grote traditie en prestige, die zich bezighoudt met de productie van professionele espressomachines. De apparatuur onderscheid zich door een baanbrekende technologie en uniek design.

espresso machines

classe11

xcelsius ready

Rancilio is met de ontwikkeling van de Classe 11 een uniek doel aangegaan, het schrijven van een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de hoogste kwaliteit espresso. Met een eenvoudige, snelle en intuïtieve technologie die zomaar de nieuwe standaard in de espressobranche zou kunnen worden.

classe9

xcelsius ready

De Classe 9 is een perfecte combinatie tussen stijlvol design en technische perfectie. Deze machine is ontworpen met Rancilio’s LAB’s meest innovatieve technologie, en is zeer stijlvol vormgegeven.

classe7

Absolute betrouwbaarheid, strakke lijnen, innovatieve opties, de nieuwe Classe 7. Ontwikkeld om de markt te bedienen met een perfect te personaliseren machine.

classe5

Op industrieel minimalisme gebaseerde high end machine. Functionele eigenschappen in combinatie met betrouwbaarheid zijn de sterke punten van de Classe 5.

koffie molens

Kryo 65

TBA…

Esmatec - espresso machine technics 2019 © All Rights Reserved.